Për vajzat e mia - Episodi 34

Haxheri mëson se Çetini i ka vjedhur paratë Alperit. Çfarë do të bëjë ajo? Sumruja pranon të martohet me Tajfunin për të shpëtuar nga burgu. Zybejiri i tregon Hymasë se është babai i tij. Si do ta presë vogëlushja këtë të vërtetë? Çfarë do të ndodhë mes Jagëzit dhe Kumrusë?

Të gjithë episodet e "Për vajzat e mia"

Prokurori i përcakton Jasharit një afat të ri. A do ...më shumë

Egemeni kthehet në shtëpi. Si do të reagojë Egemeni kur ...më shumë

Çfarë do të kurdisë Tajfuni që ta bëjë Sumrunë të ...më shumë

Zybejiri pranon t’i kthejë vajzën Jasharit. Cili është kushti që ...më shumë

Selva përballet me Shelalen. A do ta takojë ajo djalin ...më shumë

Si do të reagojë Kumruja kur të mësojë për vdekjen ...më shumë

Zybejiri bind Hymanë që të qëndrojë me të. Cili është ...më shumë

Haxheri mëson se Çetini i ka vjedhur paratë Alperit. Çfarë ...më shumë