Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë

Elisa do të pranojë të bëhet aleate me Leonardon për ...më shumë

Kur Alfonso të shpjegojë arsyen e dorëheqjes së tij, Elisa ...më shumë

Pasi Maria Hoze mëson që e ka humbur fëmijën, do ...më shumë

Pasi do t’i rikthehen disa kujtime nga e kaluara, Renata ...më shumë

Do ta humbasë fëmijën Maria Hoze? Dario betohet për hakmarrje. ...më shumë

Lesli do të mësojë të vërtetën për babanë e saj. ...më shumë

A do të vendosë Maria Hoze të abortojë? Për të ...më shumë

Për të shpëtuar jetën e vajzës së tij, Hoze Luisi ...më shumë

Kristina do ta qetësojë Fernandën, duke i thënë se mund ...më shumë

Elisa zbulon se Hoze Luisi është vrasësi i babait të ...më shumë

Për të shpëtuar vajzën e vet dhe për ta nxjerrë ...më shumë

Falë një pakujdesie, lajmi që Maria Hoze është shtatzënën do ...më shumë