Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 73

Falë një pakujdesie, lajmi që Maria Hoze është shtatzënën do të arrijë edhe në veshin e nënës dhe xhaxhait të saj. Cili do të jetë sugjerimi që Dario do t’i japë Fabricios në mënyrë që t’i shpëtojë burgut? Kristina do t’i konfirmojë Leonardos së Hoze Luisi është fajtor për të gjitha problemet e tij.

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë