Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 74

Për të shpëtuar vajzën e vet dhe për ta nxjerrë jashtë vendit, Hoze Luisi i lutet Euhenios që ta ndihmojë, por çfarë do t’i kërkojë ai në këmbim? Kristina dhe Euhenio do të bëjnë një pakt për të shmangur arrestimin e tij. Sonia do të dëshmojë kundër Euhenios dhe Hoze Luisit.

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë