Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 75

Elisa zbulon se Hoze Luisi është vrasësi i babait të saj, por a ka qenë Leonardoja
bashkëpunëtor i tij? Situata do të përkeqësohet për Fernandën kur policia e arreston për trafikim të veprave të artit. Kush do t’i vjedhë paratë që Hoze Luisi mban të fshehura në shtëpi?

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë