Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 76

Kristina do ta qetësojë Fernandën, duke i thënë se mund t’i shpëtojë burgut. Për të shpëtuar Maria Hozenë nga burgu, Dario do të bjerë dakord për marrëveshjen që Euhenio do t’i propozojë. Pasi mëson se vajzës së tij s’i ka mbetur shumë kohë për të jetuar, Hoze Luisi do të tentojë të vetëvritet, por a do ta çojë deri në fund këtë vendim tragjik?

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë