Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 77

Për të shpëtuar jetën e vajzës së tij, Hoze Luisi do të deklarojë se është fajtor për vrasjen e Hulias dhe Augusto Kantusë. Edhe pse dashuria e tyre është e madhe, Elisën do ta mundojë dyshimi se Leo ka mbuluar të vëllanë gjatë gjithë kësaj kohe. Cili është qëllimi që fshihet pasi Euhenio ndihmon Maria Hozenë që të dalë nga burgu?

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë