Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 79

Lesli do të mësojë të vërtetën për babanë e saj. Pasi të zbulojë se Euhenio është babai i Darios, Maria Hoze do të kuptojë që ai është përgjegjës për gjithçka që ka ndodhur. Dy vrasës të paguar nga Euhenio do të qëllojnë me breshëri kundër Leonardos, por kush do të mbetet i plagosur në fund?

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë