Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 81

Pasi do t’i rikthehen disa kujtime nga e kaluara, Renata do t’i rrëfejë Elisës se mund ta ketë vrarë vetë ajo babanë e tyre dhe Hulian. Papritur, Sonias do t’i fillojnë kontraktimet në burg, por ç‘do të ndodhë me të? Do të arrijë Fernanda t’i marrë dhjetë milionë dollarët?

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë