Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 82

Pasi Maria Hoze mëson që e ka humbur fëmijën, do t’i kërkojë Leonardos të gjejë fajtorin për gjithçka që i ka ndodhur familjes Kantu. Sonia detyrohet të pranojë një propozim të Euhenios vetëm që të shpëtojë fëmijën. Do të pranojë Viktoria të vërtetën se Euhenio është një vrasës?

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë