Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 84

Elisa do të pranojë të bëhet aleate me Leonardon për të shtënë Euhenion në grackë. Për t’i konfirmuar Viktorias lidhjen që ajo kishte me Euhenion, znj. Piedad do t’i tregojë asaj disa foto. Mario dhe Adriana do të vazhdojnë të vëzhgojnë Euhenion dhe Kristinën, për të zbuluar se çfarë lidhje ka midis tyre.

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë