Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 85

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do të befasohet kur mëson se i kujt është fëmija i Sonias. Viktorias do t’i jepet rasti të ballafaqohet me Kristinën. Ç’do t’i ndodhë Leslit kur të shkojë fshehurazi në Akapulko bashkë me të dashurin e saj?

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë