Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 86

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur me detin dhe para se të ndërrojë jetë, do të përshëndeten me babanë e saj nga telefoni. Me ndihmën e Hoze Luisit, Dario do të arrijë të arratiset nga burgu. Pas arrestimit të Sonias, Euhenio do ta surprizojë Renatën duke ia çuar fëmijën në shtëpi.

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë