Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 88

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar që ajo punon për Euhenion, Mario dhe Adriana do t’i japin asaj një informacion të rremë. Viktoria dhe Euhenio do të ballafaqohen për vdekjen e Augustos. Edhe pse Elisa do të jetë kundër, Maria Hoze do të vendosë të arratiset bashkë me Darion.

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë