Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 89

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në dritë. Pa pritur, Renata do të fillojë të kujtojë çastet e tmerrshme kur Euhenio abuzonte me të kur ajo ishte e vogël. Kristina do të bjerë në grackën e Leonardos dhe ai do të shfrytëzojë rastin për ta arrestuar. Çfarë të vërtete do t’i tregojë Hoze Luisi nënës së tij kur ajo ta vizitojë për herë të fundit në burg?

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë