Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 90

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do të gjejë një pistoletë në dhomën e saj dhe do të kujtojë një çast ku armën ia drejton babait të saj. Pasi t’i shprehin sërish dashurinë njëri-tjetrit, Elisa do t’i kërkojë ndihmë Leonardos për ta bindur Renatën që t’i kthejë fëmijën Sonias. Ç’do të ndodhë me Euhenion kur të bjerë në duart e Darios?

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë