Perandoria e gënjeshtrave - Episodi 92

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio do të përpiqet të shpëtojë babanë e tij që të arratiset, nuk do ta çojë dot deri në fund arratinë. Pasi do të zihet ngushtë, Viktoria do të tregojë se ajo është vrasësja e vërtetë e Augustos dhe Hulias. Renata do të tregohet e drejtë dhe do t’ia rikthejë djalin Sonias, por a del kjo e fundit nga burgu? Gjashtë muaj më pas, Elisa dhe Leonardo do të martohen dhe do të kenë fundin e tyre të lumtur.

Të gjithë episodet e "Perandoria e gënjeshtrave"

Shumë gjëra do të dalin në dritë. Edhe pse Fabricio ...më shumë

Bazuar te një kujtim që i rikthehet, Renata do t’i ...më shumë

E shqetësuar nga fjalët e nënës së saj, Renata do ...më shumë

Disa të vërteta jo të këndshme do të dalin në ...më shumë

Për të zënë në grackë Kristinën dhe për të vërtetuar ...më shumë

Vdekja e Leslit do të sjellë trishtim të madh në ...më shumë

Leslit do t’i plotësohet dëshira e fundit për t’u njohur ...më shumë

Pasi të urdhërojë kryerjen e testit të AND-së, Euhenio do ...më shumë