Myzhdati ndihet në faj për arrestimin e Galipit, por si ...më shumë

Ndërsa do ta pyes nëse ka urdhëruar t’i bëjnë diçka ...më shumë

Falë këmbënguljes së Renatës, Leonardo dhe Elisa do të kalojnë ...më shumë

Në zemërim e sipër, Renata do t’i rrëfejë Maria Hozesë ...më shumë

Ç’do të ndodhë me Terezën pasi ta gjejnë në një ...më shumë

Edhe pse do të donte shumë të arratisej bashkë me ...më shumë

Pasi Klara të vërejë shenjat në barkun e Leslit, kjo ...më shumë

Leonardo do të informohet nga komandanti i tij se Elisa ...më shumë

Falë ndihmës së Euhenios, auditimi fiskal kundrejt galerive të Elisës ...më shumë

Me ndihmën e infermieres që ai korruptoi, Mauricio do të ...më shumë

Për të shpëtuar familjen e saj, Elisa do t’i ofrojë ...më shumë

Një surprizë e bukur do t’i bëhet Viktorias nga ana ...më shumë

Duke parë që Fabricio është gjatë gjithë kohës pranë Elisës, ...më shumë

Në përpjekje për të harruar dhimbjen e saj, Maria Hoze ...më shumë

Për shkak të xhelozisë që ka për Euhenion, Viktoria do ...më shumë

Edhe pse Elisa i kishte kërkuar Leonardos që të mos ...më shumë

Për shkak të dyshimeve që Leonardo ka për familjen e ...më shumë

Edhe pse Elisa do të mendojë të distancohet nga Leonardo, ...më shumë

Nga dëshpërimi se mos Leo zbulon që Elisa është e ...më shumë

Si do të reagojë Leonardo kur të shohë Elisën në ...më shumë