Maria Hoze do të jetë e gatshme të qëndrojë përgjithmonë ...më shumë

Edhe pse Dario do të vendosë ta lërë Maria Hozenë ...më shumë

Më në fund, Elisa do të vendosë ta raportojë rrëmbimin ...më shumë

Pas telefonatës së njërit prej rrëmbyesve, Elisa do të mundohet ...më shumë

Pasi Sonia zbulon gënjeshtrën e Leos, do të ballafaqohet me ...më shumë

Elisa do të marrë Leonardon në shtëpinë e saj për ...më shumë

Leonardo dhe Elisa do të hiqen sikur dalin bashkë për ...më shumë

Leonardo do ta ndjekë Elisën deri në Nju-Jork dhe atje ...më shumë

Elisa do të largohet me vrap nga shtëpia e Hulias, ...më shumë

Elisa do të emërohet drejtore ekzekutive e kompanisë së babait ...më shumë

Maria Hoze, motra e Elisës, do të mbahet peng. Eliza ...më shumë

Babai i Elisës do të bëjë realitet një nga ëndrrat ...më shumë