Përgjithmonë jotja - EPISODI 1

Në qytezën e Taskos, mirësjellja e luleshitëses Olvido u ka lënë mbresa të gjithëve.
Nga ana tjetër, me kilometra larg, ndodhet arkitekti Diego Rivas Santander i cili është në prag të martesës me Iranën e pabesë.
Pas një aksidenti me avionin privat, Diego mbijeton, por humbet shikimin.
Olvido lufton me mish e me shpirt që ta ndihmojë. Si do të vijojë raporti mes dy të rinjve?

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë