Përgjithmonë jotja - EPISODI 11

Pasi i ati e fal, Eufrasia kthehet sërish te kasollja e vogël. Në portin e Akapulkos, Taçoja dhe Nelsoni grinden. Rodrigoja e fton Iranën që ta shoqërojë në një takim pune në qytetin e vogël të Taskos. Xhizela do të provokojë një përleshje, por Olvido padashje shtyn Iranën. Me mirësjelljen që e karakterizon, Olvidoja e fton Iranën në kasollen e saj të vogël në mënyrë që gjyshi i saj t’i riparojë këpucën.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë