Përgjithmonë jotja - EPISODI 119

Stefano thur një plan djallëzor për të mos lejuar Olvidon të rimarrë kontrollin e pasurisë së saj. Nelsoni dhe Haguari përpiqen të vrasin Olvidon. Falë Davidit, trashëgimtarja i mbijeton sulmit. Në prag të vdekjes, Davidi i kërkon Rakelës të jetë ajo gruaja e mrekullueshme për të cilën ishte krenar ta thërriste “nënë”.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë