Përgjithmonë jotja - EPISODI 12

Në Nju Jork, Armando njofton Rakelën që ka ndër mend të shpërngulet në Akapulko për të kërkuar vajzën e tij. Rakela nevrikoset, sepse do që pasuria e madhe e Armandos t’i përkasë vetëm asaj dhe djalit të saj. Nelsoni arrin ta bindë Martën që është djalë i pasur, kështu që e fton për të shkuar në një lokal të shtrenjtë. Diegoja dhe Olvidoja shkojnë te at Filemoni për të marrë bekimin e tij para altarit.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë