Përgjithmonë jotja - EPISODI 120

Vdekja e papritur e Davidit i thyen zemrën Olvidos, ndërsa Rakela, e ëma, vuan nga ndjenja e fajit dhe dhimbja e madhe. Nelson dhe Haguari mësojnë se policia po i ndjek. Kriminelët kërcënojnë Stefanon dhe Iranën, nëse ata shkojnë në burg. E dëshpëruar, Rakela i hap zemrën Olvidos, duke i treguar gjithçka që ka bërë për ta lënduar.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë