Përgjithmonë jotja - EPISODI 121

Stefano Kansiano kërcënon Diegon me armë. Esperanca nuk ka zgjidhje tjetër veçse të nxjerrë sekretin e saj për të shpëtuar të birin. E mbytur nga ndjenja e fajit, Rakela i thotë Olvidos se bashkëpunoi me një infermiere në klinikë për ta hequr qafe. Martita zbulon se e ëma i ka mashtruar të gjithë duke u shtirur si e verbër. Taço gjen gruan e tij pa ndjenja në oborr. Veronika refuzon të pranojë se Pablito, djali i saj i birësuar, i ngjan Olvidos.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë