Përgjithmonë jotja - EPISODI 122

Për Olvidon, ka rëndësi vetëm të gjejë të birin. Eufrasia është e frikësuar, ajo e di se Martita mund ta kallëzojë te Taço. Vrasësja ambicioze nuk do të merret vesh se shtyu të bijën nga ballkoni teksa po debatonin. Irana i thotë Veronikës se Diego është djali i Esperancës dhe Stefanos. Rakela ofrohet të kujdeset për Martitën tani që vajza e re mbeti e paralizuar dhe nuk mund të flasë. Avokati Stefano i ofron Olvidos një marrëveshje të cilës s’do të mundet t’i rezistojë.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë