Përgjithmonë jotja - EPISODI 124

Rakela mbron Olvidon dhe I tregon vendin Iranës. Veronika I kërkon Esperancës të bashkohen për t’I dhënë fund luftës mes Stefanos dhe Diegos. Martita e dëshpëruar kërkon një mënyrë për t’i thënë Taços, Çuit dhe Olvidos se Eufrasia nuk është e verbër. Olvido pranon të martohet me Stefanon vetëm për të gjetur të birin.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë