Përgjithmonë jotja - EPISODI 125

Nga xhelozia, Irana akuzon Stefanon se po tregon shumë interes për Olvidon. Fati bashkon Pabliton dhe Olvidon dhe këtë imazh Veronika nuk do e harrojë kurrë: Stefano ka të drejtë. Djali që ajo birësoi i ngjan shumë Olvidos. Irana beson se mund ta kërcënojë Olvidon, por situate ndryshon kur vajza e luleve kupton Irana ka frikë se mos humbasë Stefanon.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë