Përgjithmonë jotja - EPISODI 126

Olvido ia thotë hapur Iranës se Stefano po i bën shantazh që të martohet me të. Vanesa, nusja me zemër të thyer e me buzëqeshje të trishtuar nuk gëzon dot ditën e saj më të lumtur.  Rufina i thotë Çuit se zemra e Vanesës rreh vetëm për të. Fjalët e saj mjaftojnë që djaloshi të shkojë menjëherë pas saj. Stefano dhe Diego përfshihen në një debat të nxehtë.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë