Përgjithmonë jotja - EPISODI 127

Paralajmërimi i Olvidos për Eufrasian është shumë i qartë: Nëse nuk është e verbër, do të largohet nga vila. Çui shkon në kohë për të ndalur martesën e Vanesës, megjithatë Angustia do që e bija të martohet me milionerin. Esperanca dhe Diego përpiqen të gjejnë fjalët e duhura për ta ngushëlluar Rodrigon, dashuria e të cilit u shua çastin që kuptoi se Vanesa nuk e donte. Irana po çmendet duke kërkuar një mënyrë që Stefano të martohet me të dhe Angustia i thotë se duhet të heqin qafe Olvidon. Çui dhe Vanesa i dorëzohen dashurisë, ndërsa Rodrigo merr një vendim drastik.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë