Përgjithmonë jotja - EPISODI 128

Olvidon e tërheq diçka te Pablito, pa e ditur se kush është vërtet ai. Rodrigo është gati të tërheqë këmbëzën për t’i dhënë fund dhimbjes që ndien. Stefano detyron Olvidon të pozojë për fotot me të cilat do të shpallin fejesën e tyre. Për herë të parë në jetë, Irana i shpreh me sinqeritet Diegos se e ka dashur gjithmonë dhe se mund të nisin një jetë të re të dy së bashku.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë