Përgjithmonë jotja - EPISODI 129

Veronika dhe Panço vendosin se ka ardhur koha t’i tregojnë Stefanos për lidhjen e tyre, përndryshe Angustia do të përfitojë nga ky informacion. Izolimi e ka lënë me pasoja Nelsonin, i cili sa vjen dhe ndihet më keq. Fjalët e Olvidos i japin Rodrigos një mësim të vyer për jetën dhe trimërinë. Stefano informon Iranën dhe Angustian për statusin e ri të Panços në familje kur një person i papritur troket në derë të apartamentit.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë