Përgjithmonë jotja - EPISODI 13

Irana tenton që ta vendosë Rodrigon kundër nënës së tij, duke thënë se ajo e ka poshtëruar. Për të treguar se sa të madhe e ka dashurinë për të, Rodrigoja i cakton asaj një kuotë mujore, por kjo nuk i mjafton Iranës. Ajo kërkon edhe stolitë e Esperancës. Me këtë, Esperanca kupton se Irana kërkon e do të birin vetëm për interes. Në Tasko, operacioni i Diegos del me sukses. Eufrasia shkon në klinikë me qëllim që t’i vërë flakën dhomës së Diegos.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë