Përgjithmonë jotja - EPISODI 14

Për herë të parë, Esperanca arrin që ta shohë se kush është në të vërtetë Irana, kur kjo e fundit e kërcënon se do ta largojë nga Rodrigoja. Sipas Diegos, aksidenti sapo ka ndodhur dhe dasma do të zhvillohet të nesërmen. Shfaqja e tij shkakton mjaft habi. Esperanca nuk di se çfarë të bëjë, sepse Diegoja do të zbulojë që Irana tashmë është e fejuar me Rodrigon. Në Tasko, Olvidoja kërkon dashurinë e jetës së saj. Ajo nuk e di që atij i është rikthyer kujtesa dhe e ka harruar.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë