Përgjithmonë jotja - EPISODI 15

Diego dëshpërohet për faktin që nuk arrin të kujtojë se çfarë ka ndodhur pas aksidentit. Ai zotohet se nuk do ta lërë të vëllanë të martohet me Iranën.  Ndërkohë, Olvidoja ndodhet në një bodrum ku e ka mbyllur teze Eufrasia dhe Xhizela. Pançoja i rrëfen Juventinos se Eufrasia tentoi t’i vinte flakën kasolles kur Olvidoja ndodhej brenda. Juventinoja ndeshet me të bijën, por ai pëson infarkt.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë