Përgjithmonë jotja - EPISODI 17

Olvidoja arrin në Akapulko në kërkim të Diegos. Ndërkohë, Ulisesi ndodhet në Tasko për të kryer një hetim në lidhje me atë që ndodhi me nipin e tij gjatë zhdukjes së tij.  Diegoja sheh të fejuarën e tij duke u puthur me Rodrigon. Rodrigoja e njofton Diegon se Irana ishte fejuar me të gjatë kohës që ai ishte zhdukur. Ndërkohë, Diegoja vendos që të gjejë personat nga Tasko që e ndihmuan atë.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë