Përgjithmonë jotja - EPISODI 3

Në rezidencën përrallore në Akapulko, Angustia ka vënë në zbatim planin e saj, duke mashtruar Esperancën për tentativën e vetëvrasjes së Iranës.
Kushërirat e Olvidos, Çui dhe Marta, kanë në plan të zhvendosen në Akapulko,
duke e lënë vetëm atë. Në Nju Jork, i pushtetshmi Armando Balkameda i rrëfen thjeshtrit të tij, Davidit,
se ka pasur një vajzë me një grua që e ka dashur në rini.
A do ta kërkojë ai të bijën?

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë