Përgjithmonë jotja - EPISODI 4

Në rezidencën Rivas Santander në Akapulko pllakos zia, kur marrin njoftimin se është gjetur trupi i Diegos dhe rrënojat e avionit të rrëzuar.
Ndërkohë Angustia dhe Irani, indiferente ndaj tragjedisë, vijojnë të thurin plane
për të zhvatur pasurinë.
Davidi vjen nga Nju Jorku për të ngushëlluar Esperancën, nënën e Diegos.
Ç’pasoja do të sjellë ardhja e tij?

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë