Përgjithmonë jotja - EPISODI 7

Teze Eufrasia më në fund e rrëfen arsyen e mllefit që ka ndaj Olvidos.  Diego mendon se mënyra më e mirë për ta mbrojtur Olvidon është duke i qëndruar larg. Kështu, djali i verbër shkon për ndihmë te at Filemoni dhe i rrëfen atij faktin që ai është i dashuruar me të.  Për fat të keq, Eufrasia e dëgjon këtë bisedë dhe rend menjëherë të bëjë të komplotojë me Xhizelën për ta ndarë çiftin. Në Akapulko, Irana për pak sa nuk e shtyn Rodrigon që të bjerë në kurthin e saj. Ata marrin pjesë në dasmën e Vanesës dhe Bernardos.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë