Olvido shikon Diegon të kërkojë ndihmë, por mendja e saj ...më shumë

Vanesa dhe Çajo dalin nga spitali. Në vilë, Esperanca dhe ...më shumë

Hakmarrja e Iranës po afron. Një natë të vonë, bashkë ...më shumë

Jaguari e gjen Olvidon, por  s’mund të bëjë asgjë kundër ...më shumë

Olvido zgjohet në kasollen e shërueses. Rufina dhe Liça presin ...më shumë

Angustia përpiqet të ndalojë transplantin e së bijës. Ndërkohë, Rufina ...më shumë

Jaguari I jep para Piranjës që të kujdeset për Diegon ...më shumë

Zhdukja e Diegos së vogël dhe Olvidos po e bën ...më shumë

Vëllezërit Rivas Santander menduan se kishin fituar, kur avokati Stefano ...më shumë

Olvidon dhe të birin i rrëmbejnë duke shkuar për te ...më shumë

Paralajmërimi i Stefanos për Fernandën është shumë i qartë,  ta ...më shumë

Stefano e thotë hapur se Taço do të paguajë për ...më shumë

Rufina dhe Luço janë plot shpresë falë premtimit të Vanesës, ...më shumë

Olvido dhe Diego nuk mund të fshehin trishtimin e madh ...më shumë

Pas shëtitjes me Veronikën, Panço ndien se mund të dashurojë ...më shumë

Diego përpiqet ta bindë Olvidon të arratisen. Me zemër të ...më shumë

Dëshmia e Diegos mjafton për të ndryshuar situatën për Iranën. ...më shumë

Loja qesharake e Roksanës merr fund në çastin që Diego ...më shumë

Diego refuzon të bëhet aleati i Roksanës për të ndarë ...më shumë

Secili nga argumentet e Rodrigos kundër Iranës hidhet poshtë nga ...më shumë