Taço ndeshet me Gabrielin dhe e akuzon hapur për përdhunimin ...më shumë

Roksana akuzon Armandon për mbështetjen që i jep ai dashurisë ...më shumë

Olvidoja përpiqet t’i shpjegojë Panços se ajo e konsideron ende ...më shumë

Tani që Citlali është milionere, Angustia e sheh atë si ...më shumë

Pançoja i shpreh sërish Olvidos ndjenjat e tij, por ajo ...më shumë

Taçoja dhe Gabrieli përleshen me njëri-tjetrin, ndërkohë që Vanesa qorton ...më shumë

Dita e shënuar kur Olvidoja hap dyqanin e saj të ...më shumë

Olvidoja e di që Irana dhe Angustia kishin lidhje me ...më shumë

Davidi merr kurajën që t’i hapë zemrën Olvidos, por ai ...më shumë

Armandoja e paralajmëron Roksanën se nëse ajo guxon të ngrejë ...më shumë

Armandoja këmbëngul që të fitojë dashurinë e Olvidos para se ...më shumë

Angustia urdhëron Nelsonin dhe Gabrielin që të rrahin Pançon, në ...më shumë

E këshilluar nga Angustia, Rakela kontakton me avokatin e Armandos ...më shumë

Pançoja e qorton Olvidon për ndjenjat e saj për Davidin. ...më shumë

Nelsoni vjen në vilë i droguar dhe kërcënon Diegon me ...më shumë

Nelsoni i thotë Angustias që kë ndër mend që të ...më shumë

Bernardo e pyet Çuin mbi mundësinë që Vanesa të ketë ...më shumë

Pavarësisht sinqeritetit të at Filemonit, Diegoja ende nuk e beson ...më shumë

Fytyra e vërtetë e Eufrasias del në pah kur ajo ...më shumë

Në prag të vdekjes, Rodrigoja e detyron Diegon t’i premtojë ...më shumë