Olvidoja arrin në Akapulko në kërkim të Diegos. Ndërkohë, Ulisesi ...më shumë

Pas vdekjes së gjyshit të saj, Olvidoja vendos që të ...më shumë

Diego dëshpërohet për faktin që nuk arrin të kujtojë se ...më shumë

Për herë të parë, Esperanca arrin që ta shohë se ...më shumë

Irana tenton që ta vendosë Rodrigon kundër nënës së tij, ...më shumë

Në Nju Jork, Armando njofton Rakelën që ka ndër mend ...më shumë

Pasi i ati e fal, Eufrasia kthehet sërish te kasollja ...më shumë

Ndërhyrja në kohë e Panços i shpëton jetën Olvidos nga ...më shumë

Eufrasia e mallkon Olvidon para se të largohet nga kasollja. ...më shumë

Plani i Eufrasias është i suksesshëm. Olvidoja sheh Xhizelën duke ...më shumë

Teze Eufrasia më në fund e rrëfen arsyen e mllefit ...më shumë

Irana ka filluar të vjelë frytet e para nga plani ...më shumë

Olvido, pasi fiton para nga shitja e luleve, e dërgon ...më shumë

Në rezidencën Rivas Santander në Akapulko pllakos zia, kur marrin ...më shumë

Në rezidencën përrallore në Akapulko, Angustia ka vënë në zbatim ...më shumë

Diego zbulon se ka humbur kujtesën dhe nuk mban mend ...më shumë

Në qytezën e Taskos, mirësjellja e luleshitëses Olvido u ka ...më shumë