Hazalli dhe Kenani janë një çift i ri që duhen, ...më shumë

Në hotelin ku punon Hazalli do të organizohet festa e ...më shumë

Aziz Topraku, armiku kryesor i Vurallit del nga burgu.  Kenani ...më shumë

Kenani plagoset rëndë pasi shpëton nga plumbat Azizin. Vuralli dhunon ...më shumë

Sikur të mos mjaftojë gjithçka që ka kaluar, Hazalli dhunohet ...më shumë

Xhanani i bën Halilit një ofertë, por ai nuk e ...më shumë

Hazalli i thotë Kenanit se do të ndahet nga ai ...më shumë

Vuralli do të japë urdhër që Kenanit t’i djegin barkën ...më shumë

Ahmetit i ofrojnë një shumë të majme për të tradhtuar ...më shumë

Kenani shtie në dorë një pistoletë, por kë do të ...më shumë

Si do të shkojë nata e parë e martesës së ...më shumë

A do ta falë Meleku Hazallin për martesën e saj? ...më shumë

Azizi dhe njerëzit e tij zënë në befasi Sinanin dhe ...më shumë

Kenanin e hedhin në fund të detit të lidhur në ...më shumë

Duket se Kenani ka nisur një jetë të re me ...më shumë

Punonjësja në shtëpinë e Demirolluve, Sibeli për pak do t’i ...më shumë

Si do të reagojë Hazalli pasi Vuralli do t’i tregojë ...më shumë

Kur shkon të vizitojë Ërmakun në spital, Kenani do të ...më shumë

Defne bëhet xheloze për Ebrunë. Hazalli shkon të pajtohet me ...më shumë

Kenani prezanton para të gjithëve anijen e re, së cilës ...më shumë