Perla e zezë - EPISODI 18

Kur shkon të vizitojë Ërmakun në spital, Kenani do të dëgjojë rastësisht mes dy grave të jetës së tij. Meleku fillon punën e saj të re në restorant pa e ditur se kush ia ka dhënë këtë mundësi. A do të dyshojë Kenani se Azizi fshihet pas punës së Melekut?

Të gjithë episodet e "Perla e zezë"

Hazalli dhe Kenani janë një çift i ri që duhen, ...më shumë

Në hotelin ku punon Hazalli do të organizohet festa e ...më shumë

Aziz Topraku, armiku kryesor i Vurallit del nga burgu.  Kenani ...më shumë

Kenani plagoset rëndë pasi shpëton nga plumbat Azizin. Vuralli dhunon ...më shumë

Sikur të mos mjaftojë gjithçka që ka kaluar, Hazalli dhunohet ...më shumë

Xhanani i bën Halilit një ofertë, por ai nuk e ...më shumë

Hazalli i thotë Kenanit se do të ndahet nga ai ...më shumë

Vuralli do të japë urdhër që Kenanit t’i djegin barkën ...më shumë