Perla e zezë - EPISODI 20

Kenani prezanton para të gjithëve anijen e re, së cilës i ka vënë emrin “Perla e zezë”. Çfarë do të bëjnë Demirollutë kur Kenani të prezantojë të dashurën e tij të re? Kenani i propozon për martesë Ërmakut? Azizi takohet me Melekun. Hazalli shkon të flasë me Kenanin, por ai e merr me barkën e tij. Vuralli vihet në ndjekje të tyre.

Të gjithë episodet e "Perla e zezë"

Hazalli dhe Kenani janë një çift i ri që duhen, ...më shumë

Në hotelin ku punon Hazalli do të organizohet festa e ...më shumë

Aziz Topraku, armiku kryesor i Vurallit del nga burgu.  Kenani ...më shumë

Kenani plagoset rëndë pasi shpëton nga plumbat Azizin. Vuralli dhunon ...më shumë

Sikur të mos mjaftojë gjithçka që ka kaluar, Hazalli dhunohet ...më shumë

Xhanani i bën Halilit një ofertë, por ai nuk e ...më shumë

Hazalli i thotë Kenanit se do të ndahet nga ai ...më shumë

Vuralli do të japë urdhër që Kenanit t’i djegin barkën ...më shumë