Perla e zezë - EPISODI 3

Aziz Topraku, armiku kryesor i Vurallit del nga burgu.  Kenani kapet nga rojat bregdetare pasi ka hyrë në ujërat greke dhe ata nuk do të ngurrojnë ta dënojnë. Azizi e kërcënon me pistoletë në kokë Vurallin, por a do ta çojë deri në fund hakmarrjen e tij? Hazalli dhe Kenani jetojnë të lumtur në shtëpizën e tyre të vogël. Si do të reagojë Vurallli kur të marrë vesh se Hazalli do të martohet?

Të gjithë episodet e "Perla e zezë"

Hazalli dhe Kenani janë një çift i ri që duhen, ...më shumë

Në hotelin ku punon Hazalli do të organizohet festa e ...më shumë

Aziz Topraku, armiku kryesor i Vurallit del nga burgu.  Kenani ...më shumë

Kenani plagoset rëndë pasi shpëton nga plumbat Azizin. Vuralli dhunon ...më shumë

Sikur të mos mjaftojë gjithçka që ka kaluar, Hazalli dhunohet ...më shumë

Xhanani i bën Halilit një ofertë, por ai nuk e ...më shumë

Hazalli i thotë Kenanit se do të ndahet nga ai ...më shumë

Vuralli do të japë urdhër që Kenanit t’i djegin barkën ...më shumë