Perla e zezë - EPISODI 7

Hazalli i thotë Kenanit se do të ndahet nga ai për shkak të varfërisë që ai i ofron. Por si do të reagojë ai? E dëshpëruar për vendimin që ka marrë, Hazalli do të shkatërrojë pajën e saj. Ndërkohë, Halili është shumë entuziast nëse Hazalli do të vendosë të martohet me Vurallin. Kenani vuan mes lotëve për ndarjen nga e dashura e tij.

Të gjithë episodet e "Perla e zezë"

Hazalli dhe Kenani janë një çift i ri që duhen, ...më shumë

Në hotelin ku punon Hazalli do të organizohet festa e ...më shumë

Aziz Topraku, armiku kryesor i Vurallit del nga burgu.  Kenani ...më shumë

Kenani plagoset rëndë pasi shpëton nga plumbat Azizin. Vuralli dhunon ...më shumë

Sikur të mos mjaftojë gjithçka që ka kaluar, Hazalli dhunohet ...më shumë

Xhanani i bën Halilit një ofertë, por ai nuk e ...më shumë

Hazalli i thotë Kenanit se do të ndahet nga ai ...më shumë

Vuralli do të japë urdhër që Kenanit t’i djegin barkën ...më shumë