Perla e zezë - EPISODI 8

Vuralli do të japë urdhër që Kenanit t’i djegin barkën me të cilën fiton bukën e gojës. A do të arrijë të shpëtojë ai? Ebru vazhdon me lojën e saj të pistë duke bërë marrëveshje me Vurallin. E ëma e vendos Hazallin para një vendimi të vështirë, të djegë fotot me Kenanin për t’i dhënë fund përgjithmonë dashurisë së tyre.

Të gjithë episodet e "Perla e zezë"

Hazalli dhe Kenani janë një çift i ri që duhen, ...më shumë

Në hotelin ku punon Hazalli do të organizohet festa e ...më shumë

Aziz Topraku, armiku kryesor i Vurallit del nga burgu.  Kenani ...më shumë

Kenani plagoset rëndë pasi shpëton nga plumbat Azizin. Vuralli dhunon ...më shumë

Sikur të mos mjaftojë gjithçka që ka kaluar, Hazalli dhunohet ...më shumë

Xhanani i bën Halilit një ofertë, por ai nuk e ...më shumë

Hazalli i thotë Kenanit se do të ndahet nga ai ...më shumë

Vuralli do të japë urdhër që Kenanit t’i djegin barkën ...më shumë