Ku do ta çojë Kenani Hazallin me motoskafin e tij, ...më shumë

Hazalli pajtohet me Melekun. Kenani godet Vurallin, por Genxheri i ...më shumë

Xhanani bën testin e ADN-ës së Hazallit dhe Exhesë. Defne ...më shumë

Çfarë do të bëjë Hazalli kur të shohë Azizin që ...më shumë

Sinani tërbohet kur sheh Ahmetin në kompaninë e tij. Kenani ...më shumë

Sinani fillon të flirtojë me Embrunë. Xhanani kërcënon Azizin se ...më shumë

A do të shpëtojë Ërmaku pas gjendjes së saj kritike ...më shumë

Ahmeti drekon me Ebrunë. Exheja largohet nga Azizi duke i ...më shumë

Xhanani i kërkon ndihmë Hazallit që ta bindë Vurallin për ...më shumë

Hazalli fle në një shtrat me Vurallin. Halilin e marrin ...më shumë

Ebruja sheh në regjistrimet e kamerave që Kenani puth Hazallin. ...më shumë

Meleku i thotë Halilit se do të divorcohet nga ai, ...më shumë

Halili pranon përpara Melekut gjithçka i ka bërë asaj në ...më shumë

Vuralli vë në shitje shtëpinë për shkak të gjendjes së ...më shumë

Kush do ta hapë fshehurazi kasafortën e Vurallit dhe çfarë ...më shumë

Vuralli i prezanton bordit drejtues Defnen si anëtare të re ...më shumë

Vuralli vjen në shtëpinë e Azizit t’i thotë se do ...më shumë

Vurrali përgjon një bisedë mes Hazallit dhe Azizit. Kenani kërcënon ...më shumë

Kenani i bën një ofertë bujare Defnes. Hazalli arrin t’i ...më shumë

Halili kërcënon Azizin. Ebruja mëson që Halili nuk është babai ...më shumë