Genxheri shkon në shtëpinë e Zhales, por a do ta ...më shumë

Lajmi se policia merr Vurallin në paraburgim me urdhër arresti ...më shumë

Do ta pranojë Hazalli Azizin si babanë e saj? Kenani ...më shumë

Pasi Vurallin e lënë të lirë, ai shkon të shpëtojë ...më shumë

Ebruja vret Xhananin, por policia vjen menjëherë në vendngjarje. A ...më shumë

Vuralli zbulon që arma e krimit që u vra mamaja ...më shumë

Çfarë do të bëjë Vuralli kur të shohë Azizin në ...më shumë

Vuralli fillon të dëgjojë zëra tëçuditshëm. Si do të reagojnë ...më shumë

Azizin e arrestojne. Kenani dhe Ërmaku martohen. Hazalli shkon të ...më shumë

Vuralli e fton Hazallin në jaht dhe i kërkon asaj ...më shumë

Azizi i vë unazën Melekut. Avokati lexon testamentin e Xhananit. ...më shumë

Prej disa kohësh, Hazalli nuk ndihet mirë. Çfarë do të ...më shumë

Hazalli shikon pamjet filmike. Ërmaku pëson një krizë tjetër dhe ...më shumë

Ahmeti dorëzohet në polici. Çfarë do të bëjë Vuralli kur ...më shumë

Hazalli largohet nga shtëpia e Vurallit dhe shkon të jetojë ...më shumë

Vuralli fillon të sillet si i çmendur dhe të gjithë ...më shumë

Hazalli dhe Kenani pranojnë dashurinë që kanë për njëri-tjetrin. Melehati ...më shumë

Azizi, Meleku, Hazalli dhe Kenani darkojnë së bashku. Azizi gjen ...më shumë

Vuralli gëzohet kur sheh Hazallin në spital. Defne kërcënon Ebrunë. ...më shumë

Melehati fillon të flirtojë me Kafesin. Defne sulmon Ebrunë. Ërmaku ...më shumë